Förkyld

Åt nyss pizza. Det var gott. Idag har jag varit med Caroline och Emmelina. Det var kul. Vi var hemma hos Carro. Men en dålig sak är att jag har blivit förkyld.  Juste jag och Carro är med i tidningen Nya Vallentuna. Jag är typ helt illröd i ansiktet på bilden. Och jag tycker de är dåligt för de sa inte till när de tog bilden eller frågade om de fick publicera den.
Men här är i alla fall bilden:
Dagens Outfit:
Tjocktröja Bik Bok 399:-
T-shirt Någon affär i Holland 99:-
Byxor H&M 199:-


Zofi här

Hej nu är der Zofi som skriver . Paula är hos mig med Hanna. Vi sitter och pratar typ och lyssnar på musik. Ikväll är det Barcelona - Manchester United. Vi ska se den hos mig ! Några från vårt lag ska också komma hit. Och några ska sova ! Det ska bli jätte kul! Idag spelade vi match, Paula stog i mål och vi vann med 3-1. Och igår spelade vi också match och då vann vi med 2-1.  Men det är jobbigt för jag får ont i mitt knä och mitt revben och då kan inte jag köra fullt ut :( Paula sitter och har lite fun med gitarrren . men nu har jag inget mer att skriva ! Ha det så hiiiiimla bra ! nu lägger jag in lite så pics från min dator , + en riktigt bra låt! :D

kanelbullar

Hej. Är med Molly Sandra och Hanna och vi bakar kanelbullar. Ikväll är de match mot Österåker.
Bilder:

Yesterday

Bloggade inte igår så här kommer ett inlägg om vad jag gjorde. Först var jag i skolan sen efter de så gick jag Hanna Alicia och Zofi hem till mig. Molly va också med men honn gick hem till Zofi och var där själv. Hemma hos mig övade vi till på fredag alltså imorgon. För imorgon ska vi fyra uppträda med låten "Let it be" av The Beatles, för vår skola har olympiad (tävling i massa olika grenar som 6orna får komma på. Jag ska vara med Andreas i min klass och vi ska ha att vi tar tid och när vi stoppar ska de säga hur lång tid de har gått. Men i alla fall när vi hade övat klar åkte jag Zofi och Molly tåg till täby. Jag köpte ingenting följde bara med för att Zofi skulle köpa ett par byxor.
Bild:


Nya skor!

Hello. Kom nyss hem har varit hos doktorn för minna knän. Hon sa yp att jag måste ta en paus från fotbollen :( Men inte så länge bara för att knänna om de känns bättre. Efter det följde mamma med mig ochså köpte jag nya skor.
skor 399:-
Jag nu

Klassresa

Hej. Årkade inte blogg igår när jag kom hem. Var skit trött. Min klass har varit på klassresa. Vi åkte kl.7 på morgonen i fredags. Och så kom vi hem igår vi halv 7 på kvällen. Det har varit skit kul. När vi kom ppå fredagen åkte vi tilll boda borg. Vi var där hela dagen och åt mat och sånt. Vi var i rummen i 8 timmer sammanlagt. Vi var 5 st lag och mitt lag vann!
Jag var med Martin Alexander och Stephanie. Fast vi körde inte alla tillsammans hela tiden. Sen så sov vi där  på kvllen. På kvällen så kollade vi på 2012.
Dagen efter alltså igår så behövde vi gå upp tidigt och städa och äta frukost och sen åkte vi vidare till kolmården. Där fick vi göra massor av roliga saker vi kollade på delfin showen och vi hade en guide som gick med oss runt på parken vi åkte också de nya "liftarna" över alla djuren. Det var jätte coolt. Och så kollade i på apor och elefenter och massor av fler djur. Vi åkte också en berg och dalbana som var jätte tråkig och vikinga skeppet. Och så åkte vi en jätte lång rutshelkana och hopade på studs mattor med selar vet inte vad de heter. Vår klassresa var värkligen jätte rolig förutom att när vi skulle gå så ramlade jag och skrapade upp ett stort så på mitt knä. Har fortfarande jätte ont.
Här är lite bilder från resan! lägger inte upp mer nu



Ahlgrens bilar glass

Hej. glass bilen var just här och vi köpte "Ahlgrens bilar glass". Sitte och äter den nu den var jätte god.

Pizza

Hej. Hanna och jag har ätit pizza. Vi gjorde den själva och den blev jätte god. Men idag har jag varit funktionär på ip för 5orna på ekebyaden. Ekebyaden är en slags fridrotttävling där ormasta skolan ekebyskolan och gustav vasaskolan tävlar. Jag var på grenen "Kast med lite boll" med Carro och David.Det var klart vid 1 så jag åkte hem och fick vänta på Hanna och Molly för jag skulle vara med de men dom var ju i skolan. Sen när jag var med Hanna och Molly var jätte kul. Vi körde "total blackout" alltså tv pogramet men vi filmade och gjorde de sjäva. Jga ska redigera filmen sen och då kan jag lägga ut den här.Men här kommer då lite bilder.


Zofi här

Hejsan alla Paula's läsare !
Nu är det Zofi som skriver. Ni kanske redan har listat ut det. Paula ligger brevid mig och läser upp det jag skriver.
Imorgon så ska jag på friendsdag på ip .  Paula lackar på sin mobil..
jag har väll inte så mycket att säga ! hejsvejs!

Hej

Idag har Hanna sovit över hos mig. Det var kul. Igår kollade vi på melodifestivalen och Sverige borde ha vunnit. Inte för att jag tycker att Eric Saade är särskilt bra mende var vll ingen igår?? Men det skulle ju vara kul om Sverige vann någon gång. Mitt fotbollslag harockså selat match idag vi vann med 3-1 mot Vaxholm. Men nu ska jag ut och spela fotboll med Zofi.

Halli hallå Gummitå

Idag har mitt fotbolls lag spelat match mot vax

Dagens Outfit

Klänning H&M kanske 150:-?

Täby

Hey. Idag har jag varit i täby med Alicia Sandra och Hanna. Och jag är fortfarande med Hanna hon ska sova här. I täby köpte jag.
Plagg 1 JC 99:_  plagg 2 klänning 199:- vero moda  plagg 3 byxdress 149:-


Bilder från Fyrishov

Jag skulle lägga ut bilder från fyrishov men jag tog inga men här kommer bilder som Emelie har tagit. Hennes blogg heter baaraemeliee.blogg.se.


Hej

Idag har jag varit med Emmelina. Det var jätte kul. först gjorde jag läxor och sen var jag med henne. Sen åkte vi till hennes häst Daze och vi red på den. Det var första gången jag red på en häst. Men det var jätte kul! Imorgon ska jag åka till docktorn för de ska kolla på mitt knä för jag har ont i knät. Men jag tror inte det hjälper något för va ska de säga typ "Ta det lite lugnt" eller nåt sånt. Men här kommer lite bilder från idag.


Rollerna till Hunger spelen filmen

Hej. Nu tänkte jag berätta om vilka som ska spela vad i filmen Hunger spelen. De ska börja spela in filmen om drygt en månad. De ska spela in filmen i North Carolina. Just nu håller skådespelarna på att träna på bågskytte svärdfäktning osv. Men här kommer rollerna:
Som Katniss distrikt 12  Jennifer Lawrence
Som Peeta distrikt 12 Josh Hutcherson
Som Gale Liam Hemsworth
Som Prim Willow Shields
Som Rue Amandla Stenberg
Som Theresh Dayo Okeniyi
Som Haymitch Woddy Harrelson

Marvel                            Glimmer



Träningsläger!!

Hej. Håller på att packa min väska till tränings lägret imorgon. Det kommer bli super kul.
Här är några saker jag och Hanna har gjort fel på tidigare års träningsläger.
1 När vi kom till Rådmansö så var alla redo att träna direkt och hade sina saker på sig utom jag och Hanna.
2 Man kan inte dricka ur vattnet ur kranen där så man måste köpa vatten. Och efter träningen gick Hanna och jag och hälde ut vårt vatten för att det var varmt, men då fick en av våra tränare damp på oss.
3 När vi skulle springa till fotbollsplanen så sprang jag på en bänk och ramlade över den.
4 Inte en ska vi har gjort fel men vi var crazy i kylbags.
Kommer inte på mer just nu.
Men iallafall i idag har jag varit med Nicole. Och så har jag haft fotbolls match. Jag tar med Kameran till till träningslägret så jag lägger ut bilder när jag kommer hem på söndag kväll. Så jag kommer inte blogga.

Svar på Frågestunden

Emelie<3 om Hello:vilka är dina närmast vänner? Mina närmsta vänner är väll typ Alicia Hanna Zofi Emelie Stephanie Nicole Emmelina och Linnea

alicia :D <3 om Hellokommer du spela fotboll hela ditt liv alltså tills du inte blir för gammal xd ? Asså jag kommer nog inte spela i ett lag i hela mitt liv men man kan ju spela ändå

Sanna om Hello: vilken skola går du i? Jag går i en skola som heter Ormstaskolan men i höst ska jag börja i en ny skola som heter Hammarbacken.

Nicole om Hello:
Har du rökt? Nej
Dissar du dina kompisar ofta? Nej
Varför har inte vi varit på typ en månad? Inte en månad kanske typ 2 veckor men vi ska ju vara imorgon.
Favvo mat? Pizza och kykling
Favvo färg? Ja brukar ändra mig ganska ofta men nu är det röd och gul.
Fotboll eller piano? fotboll 
Majs eller gurka? Den var också svår men GURKA <3
Favvo årstid? Sommar för det är varmt då och för att jag fyller år då (fyller år 3 augusti)
Om du fick välja en vän som skulle följa med dig jorden runt, vem? Jag vet inte :/
Kan du göra en video där du visar hur du sminkar dej om du ska på fest? kanske
Kan du göra en video där du säger något om dina 10 närmaste vänner? okej

SoFiA :P om HelloVad är det bästa men fotboll? Kompisarna, att det är bäst, roligt och massor av fler anledningar!!


anonym(synonym) om Hello : smusseltime? :D Självklart!
Det var alla frågor.






Hej

Idag hade jag jätte ont i huvudet. Jag la mig typ på soffan när jag kom hem och läste Fatta eld ( andra delen av hungerspelen). Och sen somnade jag. Men det blev bättre sen när jag skulle ha träning. Imorgon ska våran klass åka till fyrishov. Det ska bli jätte kul! Vi har typ varit där fyra gpnger med klassen förut. Och imorgon ska också båda 4orna åka. Det kommer bli väldigt många där. Jag svarar på frågorna i nästa inlägg.


I rymden finns inga känslor

Hej. Håller på att ladda ner I rymden finns inga känslor. Jag har sett filmen förut på bio men fick lust att se den igen. Nyss åt jag mat revbenspjäll och klyftpotatis. Det var inte så gott. Fråga fler frågor på frågestunden!

Hello

Är med Hanna. Vi kollar på tv och ska snart hoppa studsmatta. Idag har vi haft Ellie som lärare. Det var sådär. Men iallafall nu startar en frågestund. Man får fråga vad man vill. Frågestunden slutar någon gång ikväll.


Anledningar för att jag inte har bloggat

Hej. Jag har ju ijnte bloggat den här helgen som ni kanske har märkt.. Här är det jag har gjort under helgen
Fredag: Var jag i täby med Steffi Emelie Emmelian Linnea Carro och Madde. sSen sov jag och Emmelina över Hos Linnea.
Lördag: Jag var med Linneas familj + hennes kusiner moster morbror och grillade korv. Senare åkte jag till majbrasan med Hanna Zofi Sandra Molly och Alicia. Söndag: Spelade fotbollsmatch min första målvakts match på 11-manna. Resultatet blev 4-4. Och idag har jag varit med Molly Hanna Alicia Zofi och Sandra. Först stannade vi på musiken och övade på en grej med Gudrun ( vår musiklärare) och sen fotade vi hemma hos Zofi och i Centrum. Nu ska jag äta mat.

RSS 2.0