Hej

Kom precis hem från stan. Har varit där med Hanna och Zofi. Första gången jag var där själv med komisar. Jag köpte en tjock tröja trån bik bok och ett par mörkblå chinos. Och så hittade jag en skit snygg röd vår jacka jag ska köpa.

Earth hour

Ikväll mellan 20,30 till 21,30så är det earth hour.
Hoppas ni ska släcka ljusen det ska jag iaf.

Våran film:)


Sorry

Hej. Sorry att jag inte har bloggat. Har inte hafft tid. Idag var jag iaf sjuk. Det är inte kul. Men hoppas jag kan gå till skolan i morgon.

Film

Hej. Idag har jag Hanna, Vilma, Zofi, Alicia
och molly. Fast Molly var inte med så länge. Iaf vi har fjort en film. JAg blev jätte nöjd för det blev så bra. Vi kanske klägger ut det på youtube och då länkar jag till den. Den handla om en famlilj jag är mamman och Hanna och Vilma var mina barn. Och Hanna var med i en olycka och blev handikappad osv... Juste jag har glömt att berätta för er att Hanna jag och Zofi ska åka på stadium sportscamp i sommar!! Det ska bli super kul jag längtar så. Men det känns som det aldrig kommer bli sommar eftersom det började snöa idag igen:(. Men stadium sportscamp är för er som inte vet sveriges största sportläger. Vi ska dit och spela fotboll det finns massor av andra saker också.
Ps. Zofi ska fixa min header tbx igen:)

Min dag

Gör ett till inlägg vad jag har gjort idag när jag ändå håller på. I skolan idag var vi i stan och fick åka till något dans ställe som ligger nära moderna museet. Där visade de sin dans och så fick ni typ göra om den. Så vi kom hem halv ett tror jag. Sen så har det varit träning. Det var jätte kul. Och innan träninen gjorde jag läxor. Är det bara min dator som dampar eller har min headern försvunnit??:o

R.I.P alla som dött i Japan

Jag hoppas att alla som läser det här har hört allt det hemska som har hänt i Japan. Tänk om man själv hade varit där på semester. Inte för att jag hade tänkt åka dit men iaf. Stackars de!<33
Kolla de som åker bil:'(

Hemma

Hej. KOm precis hem från Zofi. Vi gick dit när vi kom hem från täby. Det var jätte kul i täby. (Hanna och jag skämde ut oss på både stationen och tåget) Hahahahaa. Vi åt på subway första gången för Hanna och mig och zofi hade ätit där en gång förut. Det var super gott. Sen när vi kom hem till Zofi så tryckte vi en semla i hennes ansikte. Det var jätte kul men det kom grädde typ över hela golvet.
Här är lite bilder från idag.
cupcakes <3 (Zofi köpte den gröna)
I <3 macarons!!
min macka på subway
Lägger ut fler bilder sen ska äta nu

Täby

Hej . Är inne på apple i tc med Hanna och zofi.
Bloggar när jag kommer hem
Puss

Läxor:(

Hej. Idag har jag varit med Hanna och Zofi<3. Vi har fotat bakat kladdkaka mm. Det har varit en jätte skön dag idag eftersom vi slutade kl 12.15 och så hade vi religion och kemi. Just nu sitter jag och tränar på franska glosor och gör skrivläxan. Nu ska jag fortsätta med det.
En blid på Hanna från idag( vi fotade med kort).

Converse:)

Hej idag ska jag åka med min  brorsa Anton till min morbror och beställa våra convese. Och sen ska vi äta på subway tror jag:)
De här ska jag köpa har jag designat själv:)
Och de här ska jga också köpa

Grattis Molly!

GRATTIS MOLLY 13 ÅR!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D<333333333
Hoppas du får jätte många fina presenter och en jätte bra dag! Vi ses ikväll.
Grattis Molly!!!!

Disco 2day

Hej hej Araxi här. Jag är hos nicole o paula är här så jag bloggar åt henne. Ehm just nu fixar paula o nicole sig o jag väntar på att nicole ska sminka mig. Vi ska ju ha disco idag. Kmr bli bäst. Hoppas vi tjänar massa $$$$$. Aja har nt tid o blogga mer för vi ska poppa popcorn o sen dra till skolan =))


9/3

Hej. Just nu har jag väldigt tråkigt. Idag har jag gjort läxor och sånt. Mår bätre nu så jag var i skolan.Ska äta strax. Kanske bloggar mer senare.

Har fått min nya väska!

Har pracis fått min nya väska:D så här ser den ut:

Sjuk

Idag fick jag gå hem från skolna för jag mådde inte bra. Jag gick hem vi 9. Mådde jätte illa då och det kändes som jag skulle spy. Men nu är det lite bättre:) Hoppas jag blir bättre tills imogon.

Jag kom precis hem

Hej. Kom precis hem från Zofi:). Molly var med oss till 6 tror jag och sen behövde hon åka hem. Jag skulle egentligen inte vara med någon för jag mådde inte så bra. Men sen blev jag bättre. Vi har kollat på The day after tomorrow. Den var bra. Men jag tycker den likna 2012 lite i slutet. Jag hann inte blogga igår. Men då var jag iaf med Alicia, Sandra och Nicole. Vi spelade kort och pratade och  gjorde charader. Och sen när de andra hade gått så spelade jag och Sandra Little big planet 2 . Jag tycker spelet är roligt. Det är lite svårare en 1an. På fredag ska min klass ha disco. Hoppas att många kommer. Jag ska stå i kiosken och vara dommare för danstävlig och tryckartävlig.
En bild från sommar 2009 med på Molly:)
Och en gammal bild från 2009 på Zofi (hon har mitt trasiga diadem i sitt hår)

Godmorgon

Jag har varit vaken ganska länge men orkade inte gå upp. Sitter  och kollar på samthamans blogg. Han är ju awesome! Idag ska jag inte göra något specielt tror jag.

Hiss eller diss


Vad tycker ni? Hiss eller diss. Jag tycker de är jätte fula. Ta inte illa upp ni som har sånna. Men jag skulle vilja ha en " Good hair day" mössa. Det skulle va coolt . Funderar vpå att designa en egen sån;) men det finns typ inga sidor som gör en sån jag vill ha:/

Tack

Hejsan! Tack så mycket till alla som läser min blogg. Ska strax äta. Idfag har jag varit på ikea med min mamma och köpt saker till mitt rum. Juste glömde bort att säga tack till Zofi som har gjort den fina designen. Bloggar med senare.

Skype <3

Sitter och skypar med Eric och Zofi:)


ZOFI SKRIVER JAO!

(klickbar)
EN BILD PÅ PAULA TAGEN AV MIG!
Hejsan alla paulas läsare , jag är lite busig + att jag kan paulas lösenord ♥
Jag har tänkt berätta att paula och jag skypar , hon loggade in på min blogg och skriver .. det är ju trevligt för jag har bloggpaus men ni kan ju tjekka om ni vill : www.sofisfoto.blogg.se ! Imorn blire bara chill dag tror jag , och på lördag så blire Snowboard... ( fast jag inte får för doktorn) .. jag fick en spricka i handleden så jag fick ha gips första gången jag åkte för typ 3 veckor sen . Och på söndag så blir det Fotbollsmatch! Hoppas den inte blir inställd eller något ;) eftersom den är ute.. WIIHOOOOO !! (Y) thump up!
Aja puss hej leverpastej!

/ Zofi ( www.sofisfoto.blogg.se )

Hej

Orkade inte blogga igår för jag var för trött. Vi kom hem vid halv 9 tror jag. Igår var ju jag Hanna Anton (min bror) och hans 2 kompisar Jim och Micke i romme. Det var super kul. Den roligaste dan i år!!:D.Och det roligase var när vi skulle åka Götes brant. Jim var nybörjare på skidor men ändå följde han med till den svarta backen Götes brant. Och backen börjar med den brantaste biten och när Hanna jag och Anton hade åkt ner för den brantaste biten och stog och väntade på Jim och Micke hände det roliga. Jim åkte först ner en bit och det gick bra. Men sen så ramlade han och åkte ner nästan hela den branta biten med huvudet först. Och sen när reste sig upp han han var typ 20 meter ifrån oss tog han skidorna i händerna och tänkte gå ner. Men då började han glida och så åkte han på pjäxorna förbi oss tills han ramlade med huvudet föst. Ligger och ASSS garvar medans jag skriver det här. Soorry om jag förklarar dåligt. Men jag ångrar så att jag inte filmade. Så nu vet ni att jag hade det roligaste dan igår. Men iaf idag ska jag åka till täby och kolla på hotell gyllene orren filmen med Nicole och Emelie. Bloggar mer senare hejdå!¨

video -hiss diss

.

CHACHA

Är fortfarande men Zofi. Men nu är vi hos mig. Vi gjorde en video blogg hos henne hoppas hon lägger ut den sen. Det är väldigt tråkigt för Hanna kanske är sjuk och kan kanske inte följa med imorgon.

Zofi

Hej! Om typ 5 min ska jag gå till Zofi. Jag behövde inte åka till täby mamma kunde köpa skid glasögon åt mig:). Hanna skulle också vara med men hon mår inte så bra så hon ska vila lite. Zofi och jag ska fota.
Zofi:)

God morgon!

Hejhej. Idag vaknade jag vid halv 10. Jag sov jätte bra. Gjorde ni?? Jag kanske måste åka till täby idag igen för att jag glömde köpa nya skid glasögon för mina är borta:( Ikväll ska Hanna sova hos mig och imorgon åker vi till romme! Vad ska ni göra idag? Nu ska jag äta frukost. Ha det bra:)
Vad brukar ni äta till frukost? Jag brukar äta macka:)

RSS 2.0