Tur mål

Hej. Dushade precis för vi  har hafft fotbolls match. Vi förlorade med 3-2. I slutet stog det 2-2 och så gjorde dom ett tur mål. Har inte hunnit blogga idag för jag har varit med mamma i arninge och kollat på studsmattor. Vi fick inte plats med den i bilen idagså hon ska åka och köpa den imorgon. Imorgon ska jag åka med Emelie Stephanie Emmelie och Madde oc Caroline. Jag ska köpa en ny bikini helst en röd och en tröja.
.

Heja Real Madrid!

Just nu spelar Real Madrid mot Barcelona. Hoppas Real Madrid vinner. Matchen ggår på kanal 3.

Haha

Haha kolla precis på Facebook och en hade lagt upp det här: Tryck på Ctrl W, kopiera om du gjorde det ... -.- Man lär ju göra det. Men iallafall varit med Olivia. Det var kul. Vi var typ ute och pratade och spelade LbP2. Och så har jag gjort läxor. Juste glömde säga att jag fick mina converse igår. De är mörkblå höga jag lägger inte upp bild för jag tror alla fattar.
jag nu

Duschat

Kom precis ut ur duschen. Och sitter med mamma och kollar på kniven mot strupen. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra kanske vara med någon. Får se då. Men nu måste jag göra läxan glömde bort den hehe...

SOMMAR

Det är ju typ sommar! Sitter och lyssnar på musik och chattar. Idag var det ju jätte fint väder det har ju varit det hela lovet här i Sverige men det har ju inte jag vetat. Men det var varmt i Holland  också 24-25 grader var det där. I kväll är det fotbollsträning. Har inte spelat fotboll på jätte länge. Eftersom jag var sjuk innan lovet och jag har varit bortrest. Idag har jag haft piano. Och gjort klart min redovisning "Mitt Paris" somvi har i läxa på franskan.

Bilder från Holland

Kläder jag köpte ( köpte fler saker men hade inte packat upp allt ur min väska när jag tog bilderna)

Finns massor av fler bilder men lägger inte ut de nu.



Idag

Hej hej. Idag har jag varitmed Hanna Alicia och Sandra. Först var jag och Hanna och Alicie och hade piknik och sen behövde Alice gå hem och då var vi med Sandra. Vi bakade macarons. Men det blev inte så bra det var jätte svårt. Här är bilder från idag.



Hemma

Hej. Igår kom jag hem vid halv 11. Skönt att komma hem fast ändå inte för det var så kul i Holland. Jag har handlat massor av kläder och tagit massa bilder jag lägger ut de senare. Min kusin Sven som är 23 tror jag har ett barn som heter Ossip och är jätte söt och rolig. Han är 1,5 år gamalt. Han och hans tjej kommer få ett barn till inom 2 veckor. När vi var där bestämde de att i höst ska vi åka till ett ställe som heter Centerpark med hela släkten. Det ska bli jätte kul. Jag längtar redan. Hoppas ni har hafft ett jätte bra påsklov och ätit massor av godis. Jag bloggar mer sen.

Glad påsk!

Hej !
Idag så ska vi till mormor o käka lunch o få påskägg. sen ska vi hem o typ chilla ett tag. Vid ungefär 6 så ska vi grilla hos oss med dom andra grannarna :)
Just nu sitter jag o käkar frukost :D
Hejdå !
XOXO//Emelie

:D

Heej !
Vi har skaffat ny tv hos mig (emelie) ;D den e smalare o snyggare :) Är det nån som vet hur varmt det är i Holland??? är det varmare än här??
Idag kanske jag ska sova hos steffiii ! Hoppas det.
Max är jätte glad här, just nu sitter han i mitt knä o vill förstöra när jag skriver x) Men nu ska jag käka lunch :)
Hejdå ! <3
//Emelie (http://smajlylove.blogg.se/)

Heej!//Emelie

Heej !<3¨
Jag har knappt hunnit blogga på min eller paulas blogg :O men nu ska jag försöka hinna blogga på båda :)
I förrgår så hade 4tjejer en spa dag/kväll ;) det var skiit kul. Sen gick vi till nicole o grillade mm! :) <3
Jag sov hos steffi då :) vi hade jätte kul! Igår var jag med steffi o emme vi spelade in en film :) den e heeelt konstig xD
Saknar dig sjuuuuuuuuuuuukt paula!!!!!!!!!!!! kom hem !
Hoppas att du har det superbra där i holland  :D <3
Kram Emelie (http://smajlylove.blogg.se/)
XOXO

Emelie här ! <3

Heej !
Jag ska gäst blogga åt paula :) saknar dig sjuuukt paula ! <3 hoppas att du har det super bra i holland ! :) kolla gärna in min blogg ---------> http://smajlylove.blogg.se/ HInner inte blogga mer nu :/
Hejdå !
XOXO//Emelie

Packa

Hej. Håller på att packa det sista till Holland. Planet går 16.30och jag hoppasdet kommer gå bra för jag har blivit lite sjuk igen så jag kommer få ont i öronen när vi åker. Jag har flugit förut när jag har varit lite sjuk och haft knaster i öronen och då satt jag typ och grät för att det gjorde så ont när vi lyfte så jag hoppas det går bättre idag. Nu får ni ha det bra när jag är borta. Ska ta massor av bilder!!!

Klippt mig

Hej. Han inte blogga igår men då var jag och klippte mig och sen åkte jag och Emelie och Stephanie till täby för Emelie skulle byta sina converse och köpa en jacka. Sen åkte vi hem till Stephanie och jag var där till typ halv 8. Men nu ska jag åka med mamma till mormor och lämna min hamster där. För han ska vara där när jag är i holland. Juste medans jag är i Holland kommer Emelie gäst blogga hos mig. Här är hennes blogg ----> www.smajlylove.blogg.se/.
Så här ser Pyret ( min hamster ut)

Hej

Idag i skolan hade vi små tävlingar. Alltså varje grupp får ett papper med en massa olika saker att gör på t ex att göra korsord eller skriva alla länder i europa. Alla saker ger olika mycket poäng. Och när vi inte får göra fler saker räknar man poäng och den som vinner får välja ingredienser till tårtorna. ch sen kommer några lärare på skolan och bedömmer vilken som är snyggast och vilken som är godast. Det är i morgon vi ska baka tårtorna, och sen får vi äta de. Jag kan lägga upp bilder om jag lyckas ta några utan att Parnilla märker. Maen iaf Idag har jag varit med Hanna. Det var kul. Vi åkte waveboard mm. Det är ju jätte kul hade inte gjort det på typ 2 år. Men nu ska jag träna på engelska glosor.
Detta är en waveboard

Synd

Hej. Idag ska mitt fotbolls lag VDF spela vår första match i sanktan. Och jag kan inte äns kolla på eftersom man kan bli mer sjuk då. Skulle igentligen gå till skolan idag men så hade jag ont in halsen så då tycket min mamma att jag skulle stanna hemma en sista dag. Men imorgon kommer jag. Sitter och lyssnar på musik.
Det är här top-10 på de bästa låtarna den här veckan (enligt mig) :

(Om ni klickar på låtarna kan ni lyssna på de)



MINA CONVERSE HAR KOMMIT

Jag är jätte glad för mina converse har kommit!!!
Så här ser de ut:

Kram Paula

Läxa

Sitter och tränar på franska glosor. Och fick precis veta att vi har matte prov. Är nästan helt säker på att jag ska gå till skolan imorgon om jag inte blir sämre under natten. Idag har jag inte gjort så mycket typ läst och kollat på tv och suttit vid daton.
Kram Paula 

Dag 2

Dag 1 - Mig själv
Dag 2 - En familjemedlem
Dag 3 - Mina kompisar (bilder)
Dag 4 - Min klass
Dag 5 - En bild för ungefär ett år sedan och en från i år
Dag 6 - Saker som får mig att må bra
Dag 7 - Mina intressen
Dag 8 - Något jag älskar
En familjemadlem

Min brorsa heter Anton och är 14 år fyller 15 i september. Jag bråkar oftadt med honom men det är ju kul att ha ett syskon när man åker på semester osv..  Det han gör på fritiden är typ vara med kompisar och spela tv-spel. Lägger inte ut en bild på han för jag vet inte om han tycker det är ok.
kram Paula

Dag 1

Dag 1 - Mig själv
Dag 2 - En familjemedlem
Dag 3 - Mina kompisar (bilder)
Dag 4 - Min klass
Dag 5 - En bild för ungefär ett år sedan och en från i år
Dag 6 - Saker som får mig att må bra
Dag 7 - Mina intressen
Dag 8 - Något jag älskar
Dag 9 - Något jag saknar
Dag 10 - Betydelsefulla låtar

Dag 1 - Mig själv
Dag 2 - En familjemedlem
Dag 3 - Mina kompisar (bilder)
Dag 4 - Min klass
Dag 5 - En bild för ungefär ett år sedan och en från i år
Dag 6 - Saker som får mig att må bra
Dag 7 - Mina intressen
Dag 8 - Något jag älskar
Mig själv

Jag är en tjej som bor utanför Stockholm. Jag är 12 år fyller 13 i sommar. På fritiden spelar jag fotboll och piano och är med kompisar. Det är min största intressen. Här är en bild på mig.
Kram Paula

Tråkigt

Jag har jätte tråkigt. Ligger på soffan och chattar med Emelie och Sandra och kollar på H&M online shop.
två saker jag vill ha därifrån
Kram Paula

Hej

Ska strax äta så det blir ett kort inlägg. Idag har jag inte gjort någotnting. Det är så tråkigt att vara sjuk. Fick reda på att en kille som hade gick på hammarbacken hoppade framför ett tåg. Vad hemskt. Ska äta nu.
Kram Paula

Har blivit mer sjuk

Hej. Jag har blivit mer sjuk. Jag har öron inflammation och det rinner från mina ögon. Kommer vara hemma imorgon och förmodligen på tisdag också. Men jag måste vara helt bre till helgen för då ska jag åka till Holland. För de som intte visste är jag halv hollänsk.Min pappa kommer därifrån. Jag föddes där och bodde där tills jag var 2-3. Så jag ska åka dit och hälsa på mina kusiner och min ena kusin har fått ett barn som jag vill träffa. Så därför vill jag bli frisk till helgen.
Massa bilder !

Kram Paula


Hej

Igår var jag i täby men Linnea och Emelie och sen åkte vi hem till Linnea och åt middag och badade (Emmelina var med också) och hade ansiktsmask. Och jag har blivit sjuk igen. Jag gick till skolan igår och kände mig bra men när jag vaknade idag så var jag helt täppt i näsan och hade jätte ont i halsen. Jag hatar värkligen att vara sjuk. För nu kan jag inte vara med på cuppen idag heller. Men Lasse (vår tränare) frågade om jag ville så på matchen i morgon och jag hoppas att jag är bättre så att jag kan det.
Här är lite bilder från igår

kram Paula

Sjuk

Hej. Jag är sjuk ochh har varit hemma från skolan. Idag har jag haft ont i halsen och haft kanster i öronen men det kännes lite bättre nu. Vet inte om jag kommer i morgon. Hoppas det för i morgon ska jag och Linnea åka till Täby och sen ska jag Emmelina och Linnea sova hos henne.
Kram Paula

Hej

Min fröken Pernilla, hennes mamma har dött. Så vi har hafft vikarie den här veckan men i morogn ska vår vikarie Patrik sluta vara med vår klass. Han vågade typ inte säga någonting jag tycker nästan lite synd om honom. Jag Emmelina och Madde gjorde en lista med saker man kan göra i klassrummet och sen kollade vi hans reaktion. Den första saken var att ta fram mobilen och då gjorde jag de och stog framför honom och höll på med den. Han kollade lite konstigt på mig men reagerade inte. Den andra saken var att fråga om man fick rast. Så jag gick fram till han 5 min efter vi hade hafft rast och frågade om jag kunde få rast han sa att vi precis hade hafft rast och då sa jag att jag hade sån spring i benen så jag fick 10 mins rast. Den sista saken gjorde Madde och det var att stå på bänken och ropa JAG KAN NUDDA TAKET! ingen reaktion på det heller. Men det var skönt att ha honom för vi slapp ju jobba så mycket:) Men imorogn ska vi ha Maria. Då kommer det inte bli så kul längre.
Kram Paula

Hello

Som ni ser i inlägget under så ska ju Hanna börja blogga varje måndag. Då blir de kanske lite mer uppdatering men jag försöker att iaf göra ett inlägg varje dag. Just nu ligger jag i min säng och läser hungerspelen som är skriven av Suzanne Collins. Jag brukar inte läsa så mycket men den här boken kan man inte sluta läsa. Det här handlar den om:

Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!
Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...


Kram Paula

Hanna här

Heej , jag o paula har bestämt att jag ska blogga på hennes blogg varje måndag för hon ska få mer BLOGGLUST.
Eftersom detta är mitt första inlägg tänkte jag skriva om mig och lite om paula..
Om mig
jag heter hanna och är 12 år, Paulas kompis.. En av dem. Brukar vara med Paula ganska ofta. Annars är jag med npn annan kompis eller sitter vid datorn. jag gillar att spela fotboll också. Det är ett av mina intressen, Sen i skolan gillar jag mest Engelska.

Om paula
Hon är bra på:
Målvakt
Fotboll
blogga(oftast)
MATTE
Engelska
Franska
Vara en bra kompis
Lbp2
Bra klädstil
Burken
Sminka sig fint
Sova länge
ÄTA
SKIDOR
SNOWBOARD
Finns säkert mer saker... MEN DETTA FRÄMST..
OCH : BAKA..
Dette är INTE paula bra på
FACEBOOKA
BLOGGA
SJÄLVKÄNSLA
HA HÖRLURAR ÅT RÄTT HÅL
VARA EN DUM KOMPIS
RITA HUNDAR,KATTER

sORRY paula var bara tvungen..... ;/
Dem här bloggaarna borde ni besöka:
www.hanniiiiie.blogg.se (min)
www.sofisfoto.blogg.se (zofis)
www.newine.blogg.se (isas)
www.jossannygren.blogg.se (josefines)
www.fokis.se

Venne mer,
MEN MIN!
HANNIIIIIE!
5 IIN !(in asså bokstaven i)

HEHEH

Lite bilder yao.





AA det var allt för mig ,
KRAMAR HANNA <3
KRAm<3

2011-04-03

Hanna åkte hem för typ en halv timme sen. Vi spelade lbp2 mm. Igår firade vi Nicole ( hon fyller år på onsdag) vi var i stan och shoppade och åt på kungshallen. Jag köpte ett par oranga jeans och så skulle jag köpa en jacka men den hade tydligen tagit slut i lagret. Just nu sitter jag och läser bloggar ska strax äta.

Är med Hanna

Hejhej  visst är det kass updatering på den här bloggen men det ska jag ändra på.

RSS 2.0