Kläder

Hej kom precis hem från täby. Jag var där med min mamma och handlade. Men strömmen gick i typ halva täby för att det hade förstört någon elledning. Så vi kunde inte köpa på alla affärer. Men jag köpte iaf ett par jeans och en tröja från hm och trosor och en cup cake (lip gloss). Just nu gör jag inte så mycket. Jag får väll kolla på en film eller något sånt. Lägger ut bildd på det jag köpte sen. Vi hörs:)


Skype:)

Hej alla som är vakna. Just nu ligger jag i min säng och skypar med Olivia. Ska sova straks.

Hello

Hej! Jag kom precis hem från Nicole. Vi duschade för vi var på fotbolls träning.Och så åt vi mat. Vi skulle vi kolla på film men det var för tråkig. Glömde blogga igår men då var jag med Hanna. Vi åkte och badade. Det var kul:). Fast det var en vatten leksak som några andra tjejer hade hela tiden så fick fick inte ha den fören de sista 5 minuterna. Nu ska jag och mamma kolla på möbler på ikeas hemsida till mitt rum.
Ha det så bra

Täby

Hej jag kom precis hem från täby. Jag har varit där med Emelie. Vi slutade ju 12.15 så det var jätte skönt. Och nu är det lov.I täby köpte jag bara örhängen hade igentligen ingenting att köpa där men jag åkte dit iaf. På tåget till tc så träffade vi Linnea och Araxi så vi gick med de ett tag där. Och så träffade jag och Emelie Sean banan. Tycker inte om han men det var coolt att trääffa han har ingen bild men Emelie har så jag kan lägga ut bild på han och mig senare. De filmade typ god morgon eller något till tv3 där han skulle vara med. Vi frågade om vi fick vara med. Men han som filmade sa att man behövde vara 18 eller ha en föreldrer där som sa att man fick.
Här är en blid på alla örhängen jag köpte:)
Jag nu

Hej

Har precis duchat har varit på träning. Det var kul. Jag ska strax äta och så kommer gäster hit.Idag har jag varit med Molly Zofi och Alicia. Vi var hemma hos Alicia. Fast vi var ju inte så länge eftersom träningen börjde 16. I morgon ska min klass sluta kvart över 12 det ska bli kul. Jag vet inte vad jag ska göra efter. JAg ska kanske vara med Hanna och åka till täby eller vara med Emelie och Stephanie. Nu ska jag göra läxan. Hejdå:)

jag har tråkigt

Hej
Just nu har jag värkligen super tråkigt det finns typ inget att göra:(
Jag har gjort läxor och kollat på tv och suttit vid datorn som jag gör nu.
Vet inte vad jag ska skriva finns typ inget att berätta.Idag i skolan gjorde vi affischer till min klass disco som är den 11/3 tror jag det är iaf fredagen efter sportlovet. Gud vad jag längtar tilll sportlovet. Då ska jag och Hanna åka till romme!
Och juste grattis david (en kille i min klass) som fyller år idag:)
Här är en blid på mig hemma hos alicia efter förra discot jag var på. Då hade vi sprayat våra hår:)

Hejsan allihoppa!

Jag  har tyvärr inte bloggat på länge FÖRLÅT men jag har mycket att göra.
I helgen har min barndoms kompis Filippa sovit över hos mig och så har jag varit på teater i stan 'Djugelboken'.
Den var väldigt bra, men jag missade träniningen som min kompis Hanna berättade var jävligt rolig.
Men men, Igår var jag med Hanna, Molly och Zofi och kollade på 127 hours.
Paula skrek..(hanna skrev)....
Asså Paulizen skrek när det var äckligast.. Och filmen e sann! :(
Han sågar av sin egen arm för att inte dö..
Idag har jag vart med Hanna och vi har pluggat, hon har prov i morgon och jag har prov på torsdag.. jag har hela Asien och hon har Australien, sen har vi franska engelska och matte....
Sen har vi vart ute i snön och väntat på en speciell person, som aldrig kom....
Haha det var lite funny ute..
Sen nu så lagar vi korvstroganoff :)
puss

zofi här

hejsan pauliz blogg!

Hej

Idag har jag hafft träning:) (fotboll). Det var kul. Sen  när jag åkte hem åktye jag med Nicole och då hände en läskig sak vi korckade nästan. Vi körde på en väg som var rakt fram och så hade vi förträde men  den andra bilen bara körde på. Så här typ.
Vi är den röda bilen. och sen fasnade vi och den som höll på att krocka i oss bara fortsatte att köra.
Annars har jag typ inte gjort något specielt idag. Imorgon ska jag kanske till täby med Nicole och Emelie:)
en gammal blid på emelie förra sommaren
Ha det bra

glad alla <3 dag!!

Hejsan.
Idag har jag varit med Hanna! Vi gjorde lite alla <3 dag kort och så år vi massor av gelehjärtan och kollade på Eva& Adam. Sen gick vi till Zofi men hon var med sin kille Stoffe men han typ skulle hem när vi kom så då var vi hemma hon henne. Juste tack Zofi för örhängena jag fick i alla <3 dag present av dig:).Hoppas alla har hafft en jätte bra alla <3 dag!. Ikväll är det ett av min favorit pogram Familjen annorlunda. Ska gå och kolla på det nu.

.

Hej. Hann inte blogga igår men då var jag iaf på kinesresturang med Hanna:). Det var jätte gott.Idag har jag inte gjort så mycket städat mitt rum och sånt. I kväll ska jag åka med min familj till min morbror som bor i stan och äta middag där. Och imorgon är det 2 träningar! Först är det tema träning och sen är det vanlig.

Stackars Zofi

Hej hej!
Idag var jag och åkte snowboard med skioan det var kul. Men en sak var inte kul att Zofi bröt handleden.
Hon sa till mig efter ett tag när vi hade åkt kanske 2 timmar och var uppe på en backe sa zofi att hon hade jätte ont i handleden och att hon trode den var stukad.Men vi åkte ner iaf och då rammlade Zofi och tog imot sig med handen. Och fick jätte ont så en scoter fick komma och hämta henne och sen fick hon åka till sjukhus. Så här skrev Zofi på facebook dan inna vi skulle åka (igår) jag kanske inte kommer imorn pga av brytna kroppsdelar !!!!( ska åka snowboard med skolan !!!!! ). Och nu kan inte Hanna jag och Zofi åka till romme  på sportlovet och sova där som vi hade bestämt:'( Och nu har hon gips och jag gjorde illa svanskotan så jag har jätte svårt att gå och kan typ inte sitta.
Men det var iaf jätte kul att åka snowboard.
Zofi precis när vi skulle börja åka!:)

Läxor

Hejhej jag gör lite läxor nu. Vi hade bara 2 st den här veckan.
Längtar tills i morgon för då ska min skola åka till hammarbybacken. Det är inte så sort där men det är bra för Hanna jag Zofi och Sandra ska åka snowboard för första gången och då så spelar det ju inte så hur branta backar det finns där för vi kommer ju åka gröna. Ska försöka ta lite bilder. Det blir nog med min mobil för jag har tappat bort min kamera laddare:(.
Ha det bra

Täby

Hej
Idag har jag hafft studiedag!!!
Det var riktigt skönt. Jag var med Hanna och Zofi i täby jag köpte 2 st huv tröjor en orange men tryck och en lila med smileysar på och en stickad vit kofta och en mascara och en läppglans. Visarbild på de senare.
Den här veckan kommer bli väldigt bra så här ser den ut:

Måndag: studiedag

Tisadag: inget specielt vara med någon kanske;)

Onsdag: läxor

Torsdag: Hammarbybacken med skolan och träning

Fredag: Solsidan och träningsmatch

Lördag: vene

Söndag: vene;)

Ha det bra



Sjuk:(

Hej
Idag kunde inte jag gå på fotbolls träningen för jag är jätte förkyld och har knaster öronen.
Var dålig igår också men sen blev det bättre. Imorgon har vi studiedag!!
Då ska jag åka till täby med Zofi och Hanna:)
Hoppas jag är bätre då så jag kan följa med.
Kollade precis på 21 det är en film jag tycker den är super bra.
Ha en bra dag

Hejsan

Hej det kanske inte är någon som är vaken nu men det är iaf jag!
Igår spelade vi fotbolls cup. Det var på kvällen så jag kom hem vid 12.
Vi kom 4a. Men vi kämpade väldigt bra!!:)
Nu skypar jag med Zofi vi pratar om lite allt möjligt.
Tack och hej leverastej
udda mått:

Hello

Idag har jag inte gjord något specielt. Var inte med någon eftersom jag behövde till ett prov vi har i morgon på 38 sidor!:'(. Men jag kan typ allting nu hoppas jag. Nu sitter jag och klipper ihop en musik videojag jag Hanna och Alicia gjorde i förrgår. JAg kanske lägger ut den senare:)
Igår glömde jag blogga men då var jag iaf men Emelie och Stephanie i täby och handlade.
Jag köpte ett par jeans och 2 örhängen och ett halsband och en present till Linnea. Hon fyller år så hon har sin fest på lördag:)
Jag och Zofi<3:)
Hanna Och Alice<3

RSS 2.0